Pinterest price alert

large_4269273753

De ‘price alert’ functie van Pinterest is vooral voor retailers een geschenk. De functie vergroot de kans op een verkoop door meldingen te maken van artikelen die ‘on sale’ gaan.

 

Wat is Pinterest?

Pinterest is simpel gezegd een online prikbord waar foto’s over het hele web worden ‘gepint’ op een zelfgemaakte ‘moodboard’. Als je wilt weten wat Pinterest precies is, check dan onze eerdere geplaatste blogartikel WTF is Pinterest.

Pinterest_logo

Voor wie?

Pinterest is niet voor elke bedrijf een goede optie. Je bedrijf moet producten maken waarvan inspirerende foto’s gemaakt kunnen worden. Een dienstverlenend bedrijf zal zich minder thuis voelen op de app. Voor bedrijven die er wel wat mee kunnen, is het een app dat eenvoudig te gebruiken is. Het gaat om het interessant maken van je product door er mooie foto’s van te maken.

pinterest price a.

Sale alert

Onlangs heeft Pinterest bekendgemaakt dat zij gebruikers gaan melden wanneer een product die zij gepint hebben, in de sale gaat. De meldingen komen via de mail binnen. De reden om de mail te gebruiken is om spam op de accounts te voorkomen. De meldingen zijn nu voor de meeste ‘pins’ al werkzaam. Dit komt omdat Pinterest al was begonnen met het automatisch laden van de prijzen van de producten van verschillende retailers. Nu wordt dus ook de sale prijsverlagingen van de retailers automatisch geladen. Een functie wat mogelijk gaat zorgen voor meer retailers op Pinterest. Want zeg nou zelf, welke retailer zegt nee tegen meer verkoop mogelijkheden?

Over de auteur

Verwante Berichten

Reageer op "Pinterest price alert"

Voeg Reactie Toe

Geef een reactie